Discussieavond "Wonen en Veiligheid"

Het bestuur en de fractie van de VVD Zoetermeer nodigen u van harte uit voor het actief deelnemen aan de liberale discussieavond "Wonen en Veiligheid in Zoetermeer" op woensdag 10 juni 2015 in Restaurant De Sniep, Broekwegschouw 209-211, 2726 LC Zoetermeer.

De VVD Zoetermeer wil de binding met haar liberale leden versterken en hierin past het betrekken van informatie en ideeën van de leden als input voor de visie over samenlevingsvraagstukken.

Wat leeft er bij u, de leden, wanneer het gaat over wonen in Zoetermeer? Welke veiligheidsaspecten in Zoetermeer vallen u, positief of negatief, op? Met welke ideeën en oplossingen kunt u bijdragen aan de discussie?

Tijdens deze interactieve thema-avond “Wonen en Veiligheid in Zoetermeer” komen al deze aspecten naar voren en ze zullen worden besproken binnen tafelsessies.

Daarnaast zijn er lokaal en nationaal bekende sprekers aanwezig om hun liberale visie op deze onderwerpen te delen. De avond zal worden afgesloten met het gezamenlijk delen van de ideeën en oplossingen die bij de tafelsessies naar voren zijn gekomen.

Datum: woensdag 10 juni 2015
Locatie: Restaurant De Sniep, Broekwegschouw 209-211, 2726 LC Zoetermeer.
Aanvang: 19.30 uur, ontvangst met koffie en/of thee vanaf 19.00 uur.

Sprekers: Roald van der Linde (Tweede Kamerlid VVD), Marc Rosier (Wethouder), Jan Iedema (Fractievoorzitter), Robbert Moree (Raadslid).

Wij hopen op een grote opkomst om van de avond een succes te maken! Deze avond is bedoeld voor leden en geïnteresseerden en (bijtijds) aanmelden wordt zeer gewaardeerd.